Beneficiile uleiului de migdale dulci pentru piele

05/05/2015 17:22

Uleiul de migdale are doua variante si anume dulce si amar, cel mai popular fiind cel dulce. Este un ulei esential folosit in aromaterapie si este potrivit pentru toate tipurile de ten. Este de asemenea folosit in mod obisnuit la foarte multe produse de ingrijire pentru copii.

Acest ulei de migdale dulci este bogat in vitamina A, B si E, care sunt foarte bune pentru sananatea pielii. De fapt, majoritatea produselor de ingrijire pentru piele au in continutul lor aceste vitamine. Acest produs mentine nivelurile de hidratare ale pielii si este absorbit fara a bloca porii. In concluzie, acest produs naturist imbunatateste complexul de vitamine si face pielea stralucitoare, hidrateaza mai bine si mai adanc, amelioreaza iritatiile pielii si inflamarea acesteia si combate pielea uscata. De asemenea, hraneste pielea, facand-o mai moale si mai fina si vindeca buzele crapate.

Daca sunteti in cautarea unei solutii naturale pentru a scapa de cearcane, atunci trebuie sa folositi ulei de migdale dulci. Trebuie doar sa aplicati acest ulei inainte de a merge la culcare si sa ii permiteti sa lucreze in timp ce dumneavoastra dormiti. Pentru rezultate optime faceti acest lucru in mod regulat timp de cateva saptamani. Tratamentul va va ajuta sa scapati de cearcane si sa reduceti senzatia de oboseala.

Acest produs naturist este excelent atunci cand vine vorba de a preveni semnele imbatranirii prin reimprospatarea celulelor si revigorarea tenului, asigurand astfel aspectul unui ten mai tanar, mai proaspat si mai radiant. De asemenea, uleiul de migdale dulci indeparteaza impuritatile si celulele de piele moarta. Pielea are tendinta de a arata obosita din cauza celulelor de piele moarta care apar datorita factorilor externi cum sunt poluarea, praful, transpiratia si altii. Pentru a scapa de aceste celule de piele moarta si a avea un ten mai deschis, puteti realiza un amestec pe baza de ulei de migdale dulci si il puteti aplica pe fata asemeni unei masti si sa il lasati acolo timp de treizeci de minute inainte de a il spala cu apa. Mai multe pe CosmeticeBIO.NET

Acest ulei ajuta la reducerea inflamatiilor, mancarimii si rosetii pielii. Puteti de asemenea sa folositi un amestec prin adaugarea a doua lingurite de ulei de migdale dulci, cinci picaturi de ulei de musetel si alte ingrediente. Aplicati apoi acest amestec pe piele de cateva ori pe zi pentru a usura simptomele si pentru a scapa de pielea crapata sau alte probleme ale tenului.

Din cauza expunerii la soare, multe parti ale fetei si corpului tind sa devina mai inchise si mai bronzate. Pentru a indeparta stratul de bronz, faceti un amestec de ulei de migdale dulci, miere, suc de lamaie si lapte praf. Aplicati apoi aceasta pasta pe zona afectata si lasati-o timp de 20 de minute inainte de a o spala cu apa.